Banca Naţională este de acord cu reducerea contribuţiilor sociale cu 3%

Banca Naţională a anunţat ieri, prin Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului Mu­gur Isărescu, că este de acord cu reducerea cu 3% a contribuţiilor sociale plătite de angajatori, ceea ce ar însemna o veste bună pen­tru firmele private, în condiţiile în care acestea au făcut peste 700.000 de con­cedieri din 2009 (când s-a decis majorarea CAS cu 3,3%) până în prezent.

5 afișări
Imaginea articolului Banca Naţională este de acord cu reducerea contribuţiilor sociale cu 3%

Banca Naţională este de acord cu reducerea contribuţiilor sociale cu 3%

"Imediat ce sunt îndeplinite condi­ţiile pentru reducerea CAS, trebuie apli­­cată această măsură. Se pare că im­po­zitarea la nivelul firmelor este excesivă în România şi toată lumea ştie ce costuri au angajatorii cu ocuparea. Cred că reducerea CAS este sustenabilă din punctul de vedere al bugetului de stat, dar calculele exacte sunt realizate de Mi­nisterul Finanţelor", a spus Croitoru.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici