Bancile straine incearca sa preia controlul Bursei de la Bucuresti

Patru societati de brokeraj apartinand unor grupuri financiare cu actionari straini au cerut modificarea actului constitutiv al Bursei Bucuresti (BVB) astfel incat bancile sa poata detine actiuni cu drept de vot in cadrul societatii, propunerea urmand sa fie discutata astazi in cadrul adunarii generale a actionarilor BVB.

1 afișare
Imaginea articolului Bancile straine incearca sa preia controlul Bursei de la Bucuresti

Bancile straine incearca sa preia controlul Bursei de la Bucuresti

Bancile straine au ajuns sa controleze direct si indirect, prin intermediul unor societati de brokeraj, circa 21% din capitalul social al BVB.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici