Bancpost pe Loterie

Loteria Romana a reprezentat de-a lungul timpului o sursa de imbogatire nu doar pentru simplii jucatori, ci si pentru diversi oameni de afaceri. Fondurile Companiei Nationale Loteria Romana au fost o adevarata atractie, sumele uriase din conturile acestei institutii fiind vanate in permanenta.

1 afișare
Imaginea articolului Bancpost pe Loterie

Bancpost pe Loterie

Unele dintre cele mai mari afaceri cu banii Loteriei au avut loc in perioada in care aceasta institutie a fost condusa de Nicolae Cristea. Numerosi oameni de afaceri, dintre care cel mai cunoscut este George Copos, au profitat din plin de pe urma banilor stransi de la milioanele de jucatori. Odata cu demiterea lui Nicolae Cristea si numirea in fruntea companiei a fostei secretare a firmei Balli, Liliana Ghervasuc - membru al Partidului Conservator-, parea ca Loteria a iesit din sfera scandalurilor. Lucrurile nu stau insa intocmai. Ba dimpotriva. Compania Nationala Loteria Romana continua sa fie locul unde se pun la cale, si de multe ori se si realizeaza, afaceri extrem de profitabile. Grav este ca toate aceste jocuri au loc chiar sub ochii si cu acordul direct al directoarei Liliana Ghervasuc. Daca in mandatul lui Nicolae Cristea principalul beneficiar al banilor Loteriei Romane era George Copos, acum, locul acestuia pare a fi fost luat de Mihai Bogza. Un personaj extrem de cunoscut si de influent in mediile de afaceri. Personaj care, dupa ultimele dezvaluiri de presa, este la un pas sa ajunga sa administreze conturile Loteriei, datorita relatiei amoroase pe care o are cu directoarea Liliana Ghervasuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici