Baronii PSD sunt marii câştigători ai Guvernului Boc

Baronii PSD sunt fericiţi: au pus mâna pe 70% din fondurile de la UE. Portofoliul Mediului, cel mai bănos dintre toate, ajunge pe mâna viceprimarului de la Constanţa, Nicolae Nemirschi, omul lui Radu Mazăre.

1 afișare
Imaginea articolului Baronii PSD sunt marii câştigători ai Guvernului Boc

Baronii PSD sunt marii câştigători ai Guvernului Boc

Împărţeala ministerelor i-a bulversat pe liderii PSD, pe unii făcându-i fericiţi, căci aveau la dispoziţie portofoliile visate, pe alţii supăraţi, căci cele dorite de ei s-au dus la PDL. PSD a primit ministerele „de criză“ - Munca, Sănătatea şi Educaţia -, adică pe acelea care vor avea cele mai multe probleme în perioada următoare, în contextul crizei economice. Însă loteria ministerelor a adus pe masa PSD două dintre portofoliile care la împărţeala iniţială reveniseră democraţilor: Agricultura şi Mediul.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici