Baronul PD al gazelor

Proaspatul deputat Marcel Piteiu (PD), seful Directiei de Exploatare a Romgaz SA, are toate atributele unui baron imbogatit din combinatii bazate pe banii statului. El s-a asociat in afaceri (Matep SRL) cu Mircea Muresan, ale carui firme au castigat licitatii in valoare de aproape 88 de milioane de lei (aproape 26 de milioane de euro) la Romgaz SA in perioada 2001-2007.

1 afișare
Imaginea articolului Baronul PD al gazelor

Baronul PD al gazelor

Firmele partenerului de afaceri al directorului Directiei de Exploatare a Romgaz SA, deputatul PD-L Marcel Piteiu, au castigat licitatii in valoare de aproape 88 milioane RON (aproape 26 milioane euro) la Romgaz SA, in perioada 2001-2007. Omul de afaceri Mircea Muresan si deputatul Piteiu detin impreuna firma Matep SRL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici