Basescu domina paginile ziarelor si-i ridica si pe ceilalti politicieni

Numele presedintelui Traian Basescu se regaseste de cele mai multe ori in paginile ziarelor, in luna iulie, potrivit unui studiu privind notorietatea politicienilor, publicat de Amos News, având la baza o monitorizare efectuata de „Ziarul Personal” - News Interceptor.

1 afișare
Traian Basescu este cea mai mediatizata persoana publica din România in paginile ziarelor. Presedintele conduce autoritar topul notorietatii, aparând intr-un numar triplu de articole fata de urmatorul clasat, premierul Calin Popescu Tariceanu (PNL). Presedintele, se spune in studiu, este catalizator al scenei publice, celelalte personaje (adversari sau aliati) iesind in evidenta datorita relatiei cu Basescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici