Băsescu îl ameninţă pe Voronin cu justiţia internaţională pentru atrocităţile de la Chişinău

„Nu putem să tăcem la infinit“, şi-a început speechul preşedintele Băsescu în faţa parlamentarilor care se răsfiraseră prin băncile din Camera Deputaţilor ca să pară mai mulţi. Şeful statului nu a rostit numele lui Voronin sau al Partidului Comuniştilor, dar a vrut să comunice mesajele pe trei direcţii clare: alegătorului român - „Sunt voci care spun că România ar trebui să uite de Republica Moldova.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu îl ameninţă pe Voronin cu justiţia internaţională pentru atrocităţile de la Chişinău

Băsescu îl ameninţă pe Voronin cu justiţia internaţională pentru atrocităţile de la Chişinău

Acestora le recomand să-i întrebe pe români: cum este privit cel care îşi lasă fraţii la greu?“; cancelariilor occidentale - „Ca stat european, avem responsabilitatea de a face cunoscut atât aliaţilor noştri, cât şi celorlalte state ale lumii, ce se întâmplă dincolo de Prut“; şi „tinerei generaţii de peste Prut“- „Am cerut Guvernului să adopte, în regim de urgenţă, modificarea legii cetăţeniei astfel încât să putem facilita şi urgenta procesul“.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici