Basescu l-a chemat din nou pe Boc sa reporneasca economia. Va reusi de data asta?

Traian Basescu a spulberat emotiile privind nominalizarea premierului, venind ieri cu cea mai comoda propunere pe care putea sa o faca: presedintele PD-L Emil Boc (43 de ani). Practic lucrurile arata exact ca la inceputul lui 2009, ierarhia in stat fiind identica daca Boc va trece, si are toate sansele, de votul Parlamentului: Traian Basescu presedinte, Emil Boc (PD-L) premier, Mircea Geoana (PSD) presedintele Senatului, Roberta Anastase (PD-L) presedintele Camerei.

1 afișare
Imaginea articolului Basescu l-a chemat din nou pe Boc sa reporneasca economia. Va reusi de data asta?

Basescu l-a chemat din nou pe Boc sa reporneasca economia. Va reusi de data asta?

In vreme ce Boc si PD-L negociaza la sange cu UDMR pozitiile din guvern, Basescu a justificat numirea prin urgenta reluarii discutiilor cu Fondul Monetar International, astfel incat acesta sa elibereze Romaniei 2,3 miliarde de euro, la inceputul anului viitor.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici