Băsescu vrea să-i facă un cadou lui Diaconescu: şefia Senatului

Surse avizate au declarat pentru Q Magazine că Traian Băsescu vrea să-i ofere lui Cristian Diaconescu şefia Senatului. Condiţia şefului statului este ca Diaconescu să se delimiteze de grupul independenţilor conduşi de Gabriel Oprea.

3 afișări
Imaginea articolului Băsescu vrea să-i facă un cadou lui Diaconescu: şefia Senatului

Băsescu vrea să-i facă un cadou lui Diaconescu: şefia Senatului

Informaţia vine după ce liderii UDMR au anunţat că sprijină PD-L în vederea schimbării lui Mircea Geoană din fruntea Camerei Superioare a Parlamentului, însă cu o condiţie: Uniunea, printr-un reprezentant al său, să preia conducerea Senatului.

De altfel, astăzi, Biroul Permanent Naţional al PD-L a votat în unanimitate, pentru susţinerea demersului de revocare din funcţie a preşedintelui Senatului, Mircea Geoană. "PD-L va avea un candidat pentru această funcţie. PD-L are mai mulţi senatori decât PSD şi e firesc, în condiţiile în care guvernăm, să avem şi preşedinţia Senatului", a anunţat vicepreşedintele PD-L Sorin Frunzăverde, după şedinţa conducerii centrale a partidului.

Citeşte toată ştirea pe www.qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici