Bebeluşa Oana l-a părăsit pe fratele lui Huidu pentru Mihai Kogălniceanu

Nu lipsită de bărbaţi celebri a fost viaţa amoroasă a Bebeluşei Oana, blonda de la „Cronica cârcotaşilor”. Liviu Vârciu (ex-L.A.) şi Cove de la „Surprize, surprize”sunt doar câţiva dintre bărbaţii râvniţi ai Capitalei, cărora dansatoarea/coregrafa le-a căzut cu tronc. O vreme, Oana şi-a orientat toată atenţia şi sentimentele spre fratele lui Şerban Huidu, Vlad, despre care s-a scris că ar fi potagonistul unei idile cu Giulia (ex-Candy).

1 afișare
Imaginea articolului Bebeluşa Oana l-a părăsit pe fratele lui Huidu pentru Mihai Kogălniceanu

Bebeluşa Oana l-a părăsit pe fratele lui Huidu pentru Mihai Kogălniceanu

Mai nou, profesoara de dans a „şcolii noastre”, care se poate mândri cu 18 ani de balet şi patru ani de activitate la Opera Română, s-a cuplat cu strănepotul lui Mihail Kogălniceanu, Mihai Kogălniceanu. Iubitul Bebeluşei, care a stat, de Ziua Unirii, la dreapta lui Călin Popescu este protejatul premierului Călin Popescu-Tăriceanu, el dorindu-şi să ajungă, în viitorul incert ca proximitate temporală, ministru de Externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici