Becali, cumatrul lui Basescu?

Gigi Becali se pregateste sa fie nas anul viitor. Patronul Stelei ne-a declarat ca a acceptat propunerea venita de la Andrei Hrebenciuc de a fi nasul de cununie al fiului liderului PSD Viorel Hrebenciuc cu Elena, fata cea mica a presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

1 afișare
Imaginea articolului Becali, cumatrul lui Basescu?

Becali, cumatrul lui Basescu?

Elena (24 ani) si Andrei (23 ani) traiesc, de aproape un an, o frumoasa poveste de dragoste. In ciuda razboiului dintre parinti, iubirea lor a rezistat, Viorel Hrebenciuc sustinand ca nu se amesteca in viata intima a fiului sau, iar Basescu arborand o atitudine din ce in ce mai resemnata. Si pentru ca Andrei Hrebenciuc are o relatie foarte apropiata cu Gigi Becali, latifundiarul din Pipera considerandu-l 'nepotul sau', acesta i-a cerut milionarului sa-i fie nas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici