Bittman către ANAF: Să nu îmi iei niciodată taxă grea

După ce a plătit impozite de jumătate de milion de euro, fostul consilier al lui Vlădescu vrea să dea Fiscul în judecată pentru plata retroactivă a TVA.

8 afișări
Imaginea articolului Bittman către ANAF: Să nu îmi iei niciodată taxă grea

Bittman către ANAF: Să nu îmi iei niciodată taxă grea

Artiştii, jurnaliştii, realizatori tv, analiştii politici, precum şi unele persoane care au desfăşurat alte acti­vităţi independente sunt somaţi de Fisc să plătească retroactiv TVA pentru mai mulţi ani. Reprezentanţii ANAF susţin că persoanele care au desfăşurat activităţi independente şi au depăşit plafonul de 118.000 de lei aveau obligaţia să se înscrie ca plătitori de TVA şi să achite anual această taxă.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici