Bivolaru revine spectaculos

Fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru, primul parlamentar condamnat penal, revine spectaculos în vizorul organismelor de control ale statului. Eliberat condiţionat în 2007, după ce în 2004 fusese condamnat la cinci ani de închisoare pentru delapidarea BRD cu 2.200 miliarde lei vechi, fostul politician social-democrat este protagonistul mai multor dosare instrumentate de Parchetul Tribunalului Constanţa şi cel al Tribunalului Bucureşti.

22 afișări
Imaginea articolului Bivolaru revine spectaculos

Bivolaru revine spectaculos

Mai precaut de această dată, Bivolaru îşi derulează afacerile cu combustibil din spatele a două firme off-shore, înregistrate în Insulele Seychelles. Folosindu-se de acest paravan, Gabriel Bivolaru, pentru care Adrian Năstase, Miron Mitrea şi Dan Ioan Popescu s-au deplasat în 1997 la Parchet pentru a-i impresiona pe procurorii care-l anchetau, este suspectat că face tranzacţii ilegale cu motorină, fără plata taxelor la bugetul de stat. Vama a sesizat Poliţia, dosarul fiind în prezent la Parchet.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici