Bucureştiul, devastat – bugetul bucureştenilor, decavat :Mafia căpuşelor de asfalt

Căşuneanu, madam Cazacu jr., Besciu Golden Blitz et ejusdem farinae sug din bugetul Capitalei sume imense, de 3-4 ori mai mari decât costul real al lucrărilor, pentru a provoca dezastrul edilitar ce a transformat Bucureştiul într-un coşmar rutier şi urbanistic. Pe această temă, cotidianul „ATAC” va publica în serial o amplă anchetă.

1 afișare
Imaginea articolului Bucureştiul, devastat – bugetul bucureştenilor, decavat :Mafia căpuşelor de asfalt

Bucureştiul, devastat – bugetul bucureştenilor, decavat :Mafia căpuşelor de asfalt

Cum arată Bucureştiul, capitala României, în aceste zile o ştie tot românul, nu doar bucureş- teanul, fiindcă un asemenea coşmar rutier şi edilitar nu este un lucru de neobservat. De fapt, putem intra în Cartea Recordurilor fără probleme, fiindcă nu există o altă capitală sau oraş important în lume să arate atât de scobit, de găurit, de desfundat, cu atâtea străzi pline de uriaşe tranşee, ca după un război nimicitor, cum poate numai Dresda mai arăta în februarie ’45, fiindcă Bucureştiul nici după bombardamentul nimicitor al americanilor nu arăta în halul ăsta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici