"Cadoul" lui Vanghelie

PSD şi-a retras, ieri, reprezentanţii din Consilul General al Municipiului Bucureşti, "în semn de protest faţă de actuala politică municipală coordonată de PD şi primarul Adriean Videanu".

1 afișare
Demisiile au fost acceptate de forurile de conducere ale organizaţiei PSD Bucureşti, anunţul privind renunţarea la mandate fiind făcut ieri, după reunirea Comitetului Executiv al filialei partidului, de preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie. Acesta a afirmat într-o conferinţă de presă că PSD a recurs la acest gest politic pentru a se delimita de "jaful practicat la nivelul administraţiei Capitalei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici