Calaul disidentului Ursu face puscarie la domiciliu

Fost Sef al Directiei de Cercetari Penale a Militiei, Stanica Tudor a executat doar un an si doua luni din cei 20 de ani, la cit a fost condamnat pentru implicarea in uciderea disidentului Gheorghe Ursu. El e liber din 2004 multumita unor adeverinte medicale eliberate de doctori care le-au facut acest tip de servicii si unor personaje precum Omar Hayssam, George Constantin Paunescu, Ovidiu Tender, generalul Victor Athanasie Stanculescu, generalul Mihai Chitac si Nicolae Cristea, fostul sef al Loteriei. Potrivit unui expert consultat de Cotidianul, supravietuirea sa e o minune la diagnosticele care i s-au dat. Stanica Tudor s-a adaptat perfect la capitalism: a cumparat o bucata de munte la Brasov si i-a dat numele sau. Intr-o stare de perfecta luciditate, cu constiinta impacata, temutul militian a acceptat pentru prima oara sa acorde un interviu.

1 afișare
Imaginea articolului Calaul disidentului Ursu face puscarie la domiciliu

Calaul disidentului Ursu face puscarie la domiciliu

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=12018&art=31644&cHash=e909b70679

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici