Campania electorală sfîrşeşte în privată

Nici nu s-a terminat bine circul stîrnit de confruntarea directă a “vedetelor” – Băsescu, Antonescu, Geoană – că a ieşit la rampa scandalului plutonul doi de candidaţi.

1 afișare
Imaginea articolului Campania electorală sfîrşeşte în privată

Campania electorală sfîrşeşte în privată

Respectiv cei pe care sondajele i-au plasat de la locul patru în jos. Cum printre ei se numără extrem de vocalii Corneliu Vadim Tudor şi George Becali, întîlnirea de ieri a celor trei favoriţi a avut parte de un acompaniament de zile mari - anunţat de altfel de Vadim încă din cursul zilei.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici