Care mai sunt jucătorii din piaţa imobiliară?

În perioada de boom imobiliar proprietarii şi clienţii activi de pe piaţa imobiliară nu se clasificau în multe categorii. Proprietarii prezenţi în acea perioadă în imobiliare erau doar cei care voiau să-şi vândă proprietăţile la un preţ cât mai mare.

3 afișări
Imaginea articolului Care mai sunt jucătorii din piaţa imobiliară?

Care mai sunt jucătorii din piaţa imobiliară?

În ceea ce privesc clienţii aceştia erau clasificaţi în două categorii: fondurile imobiliare şi utilizatorii finali. Dar ce era în 2008 astăzi este istorie, iar acum clasificările s-au schimbat total.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici