Carrefour, bomba cu microbi

Ultima razie a veterinarilor in hipermagazine a scos in fata lantul Carrefour, cu cele mai multe si mai grave nereguli. Culmea este ca acest retailer anunta si unele dintre cele mai mari cifre de afaceri din Romania, ce se invart in jurul a 2,7 miliarde de lei (n.r. - peste 700 milioane de euro, la un curs mediu de 3,68 lei, in 2008).

4 afișări
Imaginea articolului Carrefour, bomba cu microbi

Carrefour, bomba cu microbi

Mai mult, in plina criza, lantul de magazine a anuntat cresterea vanzarilor, in primul trimestru, cu 6,9%, fata de intervalul similar din 2008.Chiar si in aceste conditii, Carrefour are datorii la stat de peste 30 milioane de euro, cele mai mari fiind inregistrate la bugetul asigurarilor sociale. Potrivit site-ului ANAF, Carrefour Romania avea la sfarsitul primului trimestru datorii de 35,68 milioane de lei catre bugetul de stat.


Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici