Casele milionarilor ne lasă în beznă

De Crăciun, mai multe pene de curent au lăsat în întuneric zone întregi din ţară şi, în special, din Bucureşti. Scenariul se poate repeta şi de revelion.

1 afișare
Imaginea articolului Casele milionarilor ne lasă în beznă

Casele milionarilor ne lasă în beznă

Consumul mare de curent din ajunul sărbătorilor a făcut ca reţelele şubrede ale Electrica să cedeze. În timp ce reprezentanţii Electrica dau vina pe oameni că ar consuma mai mult decât declară şi că sunt pasibili de o serie de amenzi, bezna ne pândeşte şi de Anul Nou, pentru că toate autorităţile responsabile sunt depăşite de situaţie.Mii de români au suportat de Crăciun consecinţele dezvoltării imobiliare haotice în condiţiile unor infrastructuri jalnice. Disperaţi din cauza repetatelor avarii din reţeaua electrică, locuitorii din Voluntari, de lângă Capitală, au blocat DN 2 în noaptea de Ajun. Oraşul a devenit celebru datorită vilelor milionarilor, construite în zona Pipera.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici