Cât de departe suntem de ieşirea din criză?

Reprezentanţii patronatelor s-au întâlnit ieri cu şeful delegaţiei Fondului Monetar Internaţional (FMI) în România, Jeffrey Franks, în vederea evaluării actualei situaţii economice, dar şi pentru găsirea unor soluţii de a trece mai uşor peste criză.

4 afișări
Imaginea articolului Cât de departe suntem de ieşirea din criză?

Cât de departe suntem de ieşirea din criză?

Potrivit preşedintelui Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu, se pare că România nu a depăşit încă punctul maximal al crizei, tocmai de aceea mediul de afaceri are nevoie de susţinere din partea statului pentru a putea face faţă situaţiei actuale.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici