Câte apartamente noi s-au făcut după 2008?

Perioada în care apăreau noi proiecte rezidenţiale a apus demult. La debutul crizei erau anunţate spre a fi dezvoltate în Bucureşti 75.000 de unităţi locative, iar în 2011 sunt anunţate a fi ridicate doar 2.500 de locuinţe, potrivit datelor Coldwell Banker Affiliates of Romania solicitate de Curierul Naţional.

5 afișări
Imaginea articolului Câte apartamente noi s-au făcut după 2008?

Câte apartamente noi s-au făcut după 2008?

La sfârşitul lui 2008 se anunţa că vor fi demarate peste 200 de proiecte rezidenţiale ce însumau 75.000 de unităţi locative. Iar la sfârşitul lui 2010 datele arătau că 50.000 de locuinţe au rămas la stadiul de planificare sau în stadii foarte incipiente de proiect - fără a fi începută construcţia, practic au fost anulate.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici