CÂTE MAŞINI ULTRASCUMPE ARE BUCUREŞTIUL. Oraşul cu 29 Lamborghini, 102 Ferrari şi peste 1.000 de Porsche

Într-un oraş precum Bucureştiul, un loc de parcare este tot mai greu de găsit, mai ales când ai o maşină mare, fie limuzină, fie SUV. În medie, la fiecare loc de parcare există zece şoferi care şi-l dispută.

7 afișări
Imaginea articolului CÂTE MAŞINI ULTRASCUMPE ARE BUCUREŞTIUL. Oraşul cu 29 Lamborghini, 102 Ferrari şi peste 1.000 de Porsche

CÂTE MAŞINI ULTRASCUMPE ARE BUCUREŞTIUL. Oraşul cu 29 Lamborghini, 102 Ferrari şi peste 1.000 de Porsche

Asta pentru că, potrivit estimărilor, în Bucureşti peste 1,7 milioane de şoferi au la dispoziţie doar 188.090 locuri de parcare de reşedinţă şi publice. Datele oficiale arată că în Capitală sunt înmatriculate 1,2 milioane de maşini, la care se adaugă alte 500.000 de maşini care tranzitează zilnic Bucureştiul.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici