Cazinourile de cartier nasc drame în rândul adolescenţilor români

Un fenomen care a luat amploare în ultimii ani în toată ţara şi cu precădere în Bucureşti este apariţia cazinourilor. De lux sau de cartier, acestea se găsesc oriunde, pe orice stradă, alături de bănci şi farmacii.

1 afișare
Imaginea articolului Cazinourile de cartier nasc drame în rândul adolescenţilor români

Cazinourile de cartier nasc drame în rândul adolescenţilor români

Mai grav e faptul că în aceste cazinouri este permis accesul oricărei persoane, inclusiv al minorilor, care nu au maturitatea necesară pentru a conştientiza gravitatea dependenţei de jocurile de noroc, şi cu atât mai mult nu-şi pot imagina că pot sfârşi prin a-şi pune capăt zilelor din cauza datoriilor acumulate sau că pot ajunge să fie  bătuţi şi băgaţi în spital de cei care le dau bani împrumut ca să aibă ce să piardă.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici