Cearta pe bani PSD-PDL face primii 2.000 de şomeri

Executivul s-a întrunit joi într-o şedinţă în care nu a reuşit să stabilească decât data de 29 ianuarie pentru adoptarea bugetului, după negocierile eşuate care s-au purtat miercuri seară pe această temă.

1 afișare
Imaginea articolului Cearta pe bani PSD-PDL face primii 2.000 de şomeri

Cearta pe bani PSD-PDL face primii 2.000 de şomeri

„Guvernul a stabilit ca joi, 29 ianuarie, să adopte forma finală a proiectului de lege privind bugetul de stat, a proiectului de lege privind bugetul asigurările sociale de stat şi a pachetului de politici şi măsuri anticriză. Guvernul a stabilit ca ambele proiecte de buget pe anul 2009, precum şi pachetul de măsuri şi politici anticriză, inclusiv propunerea de reducere a numărului personalului bugetar de la nivelul aparatului central al ministerelor, să fie, în prealabil, discutate cu patronatele şi sindicatele“, se arată într-un comunicat al Executivului.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici