Chiţac şi Stănculescu au ajuns la Jilava

Cei doi au fost condamnaţi definitiv la 15 ani de detenţie în dosarul “Revoluţiei de la Timişoara”. Generalii Mihai Chiţac (80 de ani) şi Victor Athanasie Stănculescu (80 de ani) au fost ridicaţi de Poliţie, ieri seară, primul de acasă, celălalt direct după o conferinţă de presă.

1 afișare
Imaginea articolului Chiţac şi Stănculescu au ajuns la Jilava

Chiţac şi Stănculescu au ajuns la Jilava

Instanţa supremă a respins ieri recursul celor doi şi a menţinut pedeapsa de 15 ani dată în aprilie 2007 de un complet inferior. De asemenea, instanţa a decis degradarea militară a generalilor în rezervă Chiţac şi Stănculescu. Ieri, imediat după pronunţarea sentinţei, Chiţac, prezent în sala de judecată, a declarat că este vorba “de o mascaradă de proces, în care s-au încălcat flagrant prevederile Codului de Procedură Penală, totul fiind dictat din umbră de Constantinescu”.

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici