Cine castiga si cine pierde dupa un an de subprime

Criza creditelor ipotecare din SUA, declansata in urma cu un an, a provocat pierderi masive pe bursa de la Bucuresti, a redus volumul si valoarea proiectelor imobiliare, iar bancile se asteapta la o reducere a profitabilitatii cu 10-15% in acest an.

1 afișare
Imaginea articolului Cine castiga si cine pierde dupa un an de subprime

Cine castiga si cine pierde dupa un an de subprime

De pe urma crizei au profitat insa investitori ce dispuneau de lichiditati si s-au repezit sa cumpere active, asa cum este cazul lui Dinu Patriciu si Ovidiu Tender.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici