Cioacă riscă arestarea

Familia Elodiei Ghinescu, dispărută în noaptea de 29 spre 30 august 2007, care se presupune că a fost ucisă de către soţul ei, Cristian Cioacă, va cere instanţei să declare decesul avocatei. Informaţia a fost furnizată ziarului „Puterea” în exclusivitate de către surse din cadrul Parchetului General.

4 afișări
Imaginea articolului Cioacă riscă arestarea

Cioacă riscă arestarea

Mâine se împlinesc patru ani de când Elodia a fost văzută ultima dată în viaţă. Potrivit Decretului 31/1954, privind peroanele fizice şi juridice, cu modificările şi completările ulterioare, la scurgerea acestui termen se poate emite o hotărâre judecătorească de stabilire a decesului persoanei dispărute.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici