Cioroianu a plecat, haosul din consulate a rămas

Românii plecaţi la muncă în Italia şi Spania se lovesc frecvent de numeroase probleme atunci când sunt nevoiţi să apeleze la serviciile consulatelor deschise de autorităţile de la Bucureşti în oraşele de aici.

1 afișare
Imaginea articolului Cioroianu a plecat, haosul din consulate a rămas

Cioroianu a plecat, haosul din consulate a rămas

Cozi imense, programul de lucru prea scurt sau atitudinea arogantă a angajaţilor acestor consulate sunt doar câteva dintre piedicile peste care cetăţenii români trebuie să treacă de fiecare dată când au de îndeplinit o formalitate cerută de lege.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici