Codul de Procedură Penală, după chipul şi asemănarea lui Chiuariu

Comisia ce va elabora noul noul Cod de Procedură Penală, organizată de ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu pare făcută după chipul şi asemănarea ministrului avocat de provincie, care nu are prea multă experinţă. Astfel, avem între cei care vor stabili modalitatea în care se va face justiţie în România o serie de stagiari si preparatori, fără prea mare exeprienţă în materie penală.

1 afișare
Imaginea articolului Codul de Procedură Penală, după chipul şi asemănarea lui Chiuariu

Codul de Procedură Penală, după chipul şi asemănarea lui Chiuariu

Asistentul universitar Diana Ionescu de la Universitatea Babes-Bolyai, Facultatea de Drept, nu e decât un preparator, fără o zi de practică. Cei doi consilieri de la direcţia de Elaborare Acte normative, Studii şi Documentare din cadrul Ministerului Justiţiei, Radu Florin Geamănu şi Alina Geogiana Ion sunt în fapt doar stagiari în cadrul ministerului. De la aceeaşi prestigiasă Direcţie mai sunt nominalizaţi alţi doi consilieri Juridici, anume Oana Patricia Mezanote şi Carmen Necula, care vin de la INC, unde s-au ocupat de traduceri şi diverse studii, iar acum se vor ocupa de materia penală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici