Constantin Toma a construit un holding cu afaceri de 300 milioane de euro pentru că rămăsese fără serviciu

Grupul Romet a devenit cel mai mare jucător de pe piaţa de maşini şi echipamente din România conform Anuarului de Business 2010 realizat de Ziarul Finaciar, alte companii importante din sector fiind coreenii de la Doosan IMGB, UCM Reşiţa şi Aerostar Bacău.

10 afișări
Imaginea articolului Constantin Toma a construit un holding cu afaceri de 300 milioane de euro pentru că rămăsese fără serviciu

Constantin Toma a construit un holding cu afaceri de 300 milioane de euro pentru că rămăsese fără serviciu

Totodată, Constantin Toma deţine două firme în topul primelor 100 de companii din România după cifra de afaceri controlate de antreprenori români, respectiv Grup Romet şi Aromet, ambele din Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici