CORTINA ROŞIE: Mari actori pe scena comunismului

Câţiva mari artişti români au avut funcţii de partid în timpul comunismului sau şi-au arătat susţinerea prin articole publicate în presa vremii.

1 afișare
Imaginea articolului CORTINA ROŞIE: Mari actori pe scena comunismului

CORTINA ROŞIE: Mari actori pe scena comunismului

Omul nou a fost modelat nu doar în fabricile, pe şantierele şi pe ogoarele patriei, ci şi în sălile de spectacol. În vârtejul propagandistic condimentat cu imagini ale truditorilor ce lucrează cu spor pentru o nouă recoltă-record, mitinguri în care mii de copii se sincronizau pentru „tatăl patriei“ şi vizite de lucru prezentate cu titlul de filosofie de viaţă, actorii erau „invitaţi“ să împărtăşească poporului noul mod de viaţă.

 

Citeste toata stirea pe www.evz..ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici