Cozma: "Cum aţi făcut atâţia bani din butelii, oi şi prăjituri?!"

Miron Cozma revine în forţă şi îi atacă dur pe conducătorii echipelor din Bucureşti. Cel supranumit în trecut "Luceafărul Huilei" pune sub semnul întrebării modul în care oamenii din fotbalul românesc au făcut avere şi spune că formaţiile conduse de aceştia au fost "secătuite" de fonduri.

1 afișare
Imaginea articolului Cozma: "Cum aţi făcut atâţia bani din butelii, oi şi prăjituri?!"

Cozma: "Cum aţi făcut atâţia bani din butelii, oi şi prăjituri?!"

"Dacă aş avea banii pe care Copos i-a "furat" de la Rapid, prin aducerea de diferiţi investitori pe care i-a păcălit, aş putea să fac performanţă.  Rapidul are jucători de valoare şi anumite performanţe sunt stopate chipurile pe motive financiare".De ce să nu trăim în realitate? Se fac tranzacţii în numele clubului fără ca jucătorii să beneficieze de nimic.Cum au făcut conducătorii ăştia bani? Eu am muncit 20 de ani numai în subteran! În 89 aveam salariu de 20.000 de lei! Păi să îmi spună şi mie cum au făcut atâţia bani din butelii, oi şi prăjituri?", a spus Cozma la Telesport.

 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici