Bancherii americani le cer celor europeni să ia noi măsuri împotriva Rusiei

  • Secretarul american al Trezoreriei, Janet Yellen, le-a cerut şefilor băncilor europene să-şi intensifice eforturile pentru a împiedica Rusia să evite sancţiunile.
  • Apelul a fost făcut marţi.
  • Se pare că în ultima perioadă s-au înmulţit tentativele de ocolire a sancţiunilor.
Urmărește
730 afișări
Imaginea articolului Bancherii americani le cer celor europeni să ia noi măsuri împotriva Rusiei

Bancherii americani le cer celor europeni să ia noi măsuri împotriva Rusiei

Rusia a făcut mai multe încercări de a ocoli multitudinea de sancţiuni occidentale impuse în urma războiului din Ucraina.

În replică, secretarul american al Trezoreriei, Janet Yellen, i-a îndemnat pe directorii băncilor europene să-şi intensifice eforturile pentru a preîntâmpina încercările Rusiei, potrivit Sky News

Ea a spus la începutul unei întâlniri cu bancherii că autoritatea secundară de sancţiuni, implementată în decembrie anul trecut, a zădărnicit eforturile Rusiei de a procura bunuri necesare războiului său din Ucraina, dar că este nevoie de mai multă muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici