Craiova şi Steaua au bătut palma la Piteşti pentru Mihai Costea

După două ore şi jumătate de tratative desfăşurate la Piteşti, la hotelul "Yaky", Craiova şi Steaua s-au înţeles la miezul nopţii pentru transferul lui Mihai Costea.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Craiova şi Steaua au bătut palma la Piteşti pentru Mihai Costea

Craiova şi Steaua au bătut palma la Piteşti pentru Mihai Costea

Adrian Mititelu mai aşteaptă pînă luni un răspuns de la o echipă din Germania, iar dacă nu se concretizează nimic, în aceeaşi zi intră în vigoare actele semnate în această seară.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici