Cristian Cioaca a caracterizat demersul «Fantomei Elodiei» drept «culmea perversiunii umane»

Cazul SMS-urilor transmise de pe telefonul Elodiei Ghinescu de catre reportera “Jurnalului National” incinge spiritele. Ieri, Cristian Cioaca, principalul suspect de omor in dosarul instrumentat de procurorul Marius Iacob, raspunde, pentru prima data de la declansarea anchetei, intrebarilor ziarului “Gardianul”.

1 afișare
Imaginea articolului Cristian Cioaca a caracterizat demersul «Fantomei Elodiei» drept «culmea perversiunii umane»

Cristian Cioaca a caracterizat demersul «Fantomei Elodiei» drept «culmea perversiunii umane»

Reticent, initial, fata de noi, având in vedere faptul ca ziarul nostru a fost unul dintre cele care au prezentat in exclusivitate anumite probe aflate la dosarul cauzei, Cristian Cioaca a acceptat, in cele din urma, sa stea de vorba cu noi.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici