Criza economica croieste drum guvernului de uniune nationala

Liberalii cred ca Traian Basescu si-ar dori un guvern de uniune nationala condus de un om „de-al lui”. La randul sau, presedintele a precizat ca programul national de dezvoltare care va trebui asumat de viitorul guvern nu este nici de stanga, nici de dreapta, cu toate ca are „convingerea ca masurile generale de dreapta vor fi cele care vor stimula aplicarea acestui program”.

1 afișare
Imaginea articolului Criza economica croieste drum guvernului de uniune nationala

Criza economica croieste drum guvernului de uniune nationala

Democratii insa sunt dispusi sa adune langa ei, intr-o viitoare guvernare, si PSD si PNL. Motivatia unei asemenea uniuni nationale ar fi salvarea Romåniei din criza economica.Romania nu este afectata profund de criza internationala, ci mai degraba se afla sub efectul unei crize interne cauzate de cresterea economica nesanatoasa din ultimii ani, bazata pe consum din credit, considera analistii.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici