Cum a lovit criza de la Mercedes afacerile din satul Sibot

Criza financiara afecteaza nu doar marile companii multinationale, ci si firmele mici din zonele rurale care au activitati in constructii, masini, unelte sau agricultura.Patronii de la sat se plang ca bancile le-au majorat ratele, au mai putine comenzi de la clienti, iar statul nu da semne ca ar vrea sa-i ajute.

1 afișare
Imaginea articolului Cum a lovit criza de la Mercedes afacerile din satul Sibot

Cum a lovit criza de la Mercedes afacerile din satul Sibot

La magazinul alimentar dintr-o comuna din Ardeal, patroana nu mai vinde pe datorie decat dupa o selectie atenta a clientilor, iar plata trebuie facuta in cel mult doua saptamani, si nu dupa cateva luni, asa cum se intampla pana de curand.

 

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici