Cum folosim potenţialul uriaş al Dunării?

Strategia UE pentru regiunea Dunării reprezintă un cadru de cooperare coerent, a declarat, vineri, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, în cadrul Târgului internaţional pentru dezvoltarea macroregiunii Dunărea - DUNĂREA & DELTA 2011.

1 afișare
Imaginea articolului Cum folosim potenţialul uriaş al Dunării?

Cum folosim potenţialul uriaş al Dunării?

Aceasta va contribui la atingerea ţintelor de dezvoltare ale UE şi la promovarea valorilor şi principiilor comunitare în statele terţe din regiune astfel încât Dunarea să devină o magistrală fluvială modernă, atractivă din punct de vedere comercial şi compatibilă cu mediul înconjurător şi ecosistemele existente.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici