Cum pot fi motivaţi angajaţii: Unele companii oferă concediu nelimitat

Imaginaţi-vă ca nu există limite şi că şeful vostru vă poate acorda în orice moment un concediu plătit pe o perioadă nelimitată, scrie The Wall Street Journal. Credeţi că acesta este un vis al angajatului sau o tactică de a vă menţine mai mult timp la birou?

5 afișări
Imaginea articolului Cum pot fi motivaţi angajaţii: Unele companii oferă concediu nelimitat

Cum pot fi motivaţi angajaţii: Unele companii oferă concediu nelimitat (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Începând cu anii 90 unele companii americane au propus o nouă strategie prin care să determine angajatul să îşi dea silinţa axându-se pe îndeplinirea atribuţiilor şi nu pe timpul petrecut la muncă.

Astfel, angajaţilor nu li se garantează un număr fix de zile de concediu, dar pentru a putea pleca în vacanţă ei trebuie să se asigure că atâta timp cât lipsesc totul decurge bine la serviciu.

Citeşte mai multe despre cum pot fi motivaţi angajaţii pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici