Cum poţi să iei foc cu Renault

Maşinile Renault, modelul Megane Sedan 1.9 DCI, fabricate în perioada 2006-2007, nu sunt atât de sigure cum garantează producătorul. Acestea au grave defecţiuni la compresorul de aer condiţionat, care în urma unei solicitări prelungite ia foc. Grupul Renault nu recunoaşte oficial această defecţiune.

1 afișare
Imaginea articolului Cum poţi să iei foc cu Renault

Cum poţi să iei foc cu Renault

Defecţiunea ne-a fost semnalată, în urmă cu două săptămâni, de către mai mulţi posesori de autoturisme Renault, modelul Megane Sedan 1.9 DCI, fabricate în anul 2006, respectiv 2007. Aceştia susţineau că au avut mari problemele la compresoarele de aer condiţionat, în sensul că sistemele respective au luat pur şi simplu foc. Mai mult, la unele dintre aceste maşini se blochează sistemul de închidere, existând astfel şi riscul ca pasagerii să rămână captivi în interiorul autoturismului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici