Cum va arăta reţeaua de metrou a Capitalei în 2020

Bucureştenii se vor putea bucura în anul 2020 de o reţea de metrou mult mai completă (vezi harta), urmând a fi construite alte trei magistrale, însumând peste 69 de staţii noi.

11 afișări
Imaginea articolului Cum va arăta reţeaua de metrou a Capitalei în 2020

Cum va arăta reţeaua de metrou a Capitalei în 2020

"Pentru toate cele trei linii noi care vor fi construite şi date în folosinţă, treptat, până în 2020, ne sunt necesare aproximativ 6,5 miliarde de euro, bani care provin din credite de la Banca Europeană de Investiţii (BEI), Banca Japoniei, Gu­vernul României şi să vedem cine va câştiga licitaţia pentru parteneria­tul public-privat, formulă în care vrem să construim "Linia 7 de metrou Bragadiru -Rahova - Piaţa Unirii - Obor - Colentina - Voluntari", ne-a declarat Gheor­ghe Udrişte.

Citeste toata stirea pe www.jurnaul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici