Curăţenie de criză la Finanţe: 1,2 milioane de euro întreţinerea unui imobil

În plină criză economică şi în timp ce valul de disponibilizări loveşte toate instituţiile publice, Ministerul Finanţelor plăteşte din buget servicii de curăţenie şi mentenanţă cu 1,2 milioane de euro.

5 afișări
Imaginea articolului Curăţenie de criză la Finanţe: 1,2 milioane de euro întreţinerea unui imobil

Curăţenie de criză la Finanţe: 1,2 milioane de euro întreţinerea unui imobil

Este vorba despre un contract atribuit pe 28 mai, în urma unei licitaţii electronice deschise. Contractul în valoare de 4.902.288 de lei (aproape 1.200.000 de euro) a fost dat asocierii dintre două firme, ale căror nume nu au relevanţă în economia acestui subiect.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici