Curba morţii - Regimul Băsescu este mai pustiitor decât războiul mondial

Cine ar fi crezut că, la 20 de ani după dispariţia lui Ceauşescu, românii vor strânge cureaua cum nici în cele mai negre vise nu şi-ar fi închipuit după ce guvernanţii au decis să taie din pensii, salarii şi indemnizaţii?

1 afișare

Chiar în criza economică a anilor '30, gu­ver­nele României au impus po­pulaţiei mai puţine sacrificii, ope­rân­du-se reduceri de 10% din salarii. Prin­tre măsurile drastice luate atunci s-au numărat suspendarea a 1.690 de posturi în învăţământul primar şi a trei teatre din provincie şi redu­cerea bugetului Operelor de la Bucureşti şi Cluj.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici