Déjà-vu electoral

Stranie coincidenta de presa in Franta. Cotidianul “Le Parisien” dezvaluie, cu mai putin de trei luni inaintea alegerilor prezidentiale din România, faptul ca procuratura de la Paris cerceteaza posibile acte de coruptie in legatura cu incredintarea unor contracte, prin Imprimeria Nationala Franceza, mai multor guverne.

2 afișări
Imaginea articolului Déjà-vu electoral

Déjà-vu electoral

Printre guvernele implicate in scandal este si cel al României din anul 2004, respectiv cel condus de Adrian Nastase, pe atunci presedinte al Partidului Social Democrat.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici