Dacia parchează în rândul lumii

Automobile Dacia continuă să pregătească surprize. După ce au anunţat că au în vedere un SUV pentru anul viitor şi chiar un cabrio pentru 2010, se pare că inginerii de la Dacia au în intenţie extinderea gamei de motorizări cu un propulsor pe benzină de un litru echipat cu 16 valve.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Dacia parchează în rândul lumii

Dacia parchează în rândul lumii

În plus, conform furnizorului de componente Continental, anumite modele vor fi echipate chiar şi cu sistem de climatizare automat şi cutie de viteze automată."Echipa noastră de ingineri şi specialişti dezvoltă permanent soluţii electronice high-tech pentru a spori siguranţa în trafic şi plăcerea de a conduce", subliniază Christian Rüdiger, directorul general al fabricii şi centrului de dezvoltare Automotive al Continental din Timişoara într-un comunicat remis presei ieri.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici