Dan Diaconescu, audiat de procurorii DNA şi acuzat de şantaj şi ameninţare

Producătorul postului OTV, Dan Diaconescu, zis „Şoricelul“, s-a întors, ieri, val-vårtej, din vacanţă pentru a da cu subsemnatul în faţa procurorilor DNA într-un dosar în care este învinuit pentru complicitate la trafic de influenţă şi şantaj. Deşi în faţa camerelor de luat vederi a încercat să pară destul de calm, patronul OTV era vădit răvăşit.

14 afișări
Imaginea articolului Dan Diaconescu, audiat de procurorii DNA şi acuzat de şantaj şi ameninţare

Dan Diaconescu, audiat de procurorii DNA şi acuzat de şantaj şi ameninţare

"Există posibilitatea să fiu închis sau poate că ancheta procurorilor este o farsă, o glumă", a spus Dan Diaconescu în faţa sediului DNA. Producătorul OTV a adăugat că a fost plecat din ţară într-o scurtă vacanţă, dar că s-a întors de urgenţă cånd a aflat că la sediul postului OTV, dar şi acasă la el procurorii fac percheziţii.


Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici