De ce s-a certat Ponta cu Geoană

ANALIZĂ EVZ. Puterea mogulilor în partid, alianţa cu PNL, proiectul suspendării lui Băsescu şi intrarea la guvernare acestea au fost mizele confruntării dintre fostul şi actualul preşedinte al PSD.

5 afișări
Imaginea articolului De ce s-a certat Ponta cu Geoană

De ce s-a certat Ponta cu Geoană

Să-l atace frontal pe Traian Băsescu? Umăr la umăr cu PNL şi mogulii să-l suspende şi să-i smulgă puterea din mâini? Sau să aştepte erodarea PDL şi consolidarea imaginii PSD, astfel încât să câştige detaşat alegerile din 2012?

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici