De teama taxei pe avere, romanii bogati isi muta banii la bancile elvetiene

Romanii cu lichiditati de milioane de euro la bancile locale se uita spre marile banci elvetiene, unde doresc sa isi mute banii pentru a se pune la adapost in perspectiva discutiilor privind introducerea pe plan local a unei taxe pe averile mai mari de 500.000 de euro.

4 afișări
Imaginea articolului De teama taxei pe avere, romanii bogati isi muta banii la bancile elvetiene

De teama taxei pe avere, romanii bogati isi muta banii la bancile elvetiene

"Un prim val de mutare a averilor in strainatate a fost pe fondul panicii de la sfarsitul lui 2008. Acum lumea se uita din nou, intreaba, asteptand sa vada ce se va intampla cu impozitarea averilor. Cine merge cu banii afara urmareste siguranta, nu castigul", spune seful diviziei de private banking a unei banci locale.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici