De Ziua Îndrăgostiţilor, Crin şi Tatoiu au atins praguri cosmice de delir

Deliranta Tatoiu şi ductilul Antonescu au făcut cap de afiş ieri pe reţeaua media care a împins vomitiv pe gåtul romånilor tåmpenia aşa-zisei Valentine’s Day, un şmen comercial pe cåt de ipocrit, pe atåt de greţos.

9 afișări
Imaginea articolului De Ziua Îndrăgostiţilor, Crin şi Tatoiu au atins praguri cosmice de delir

De Ziua Îndrăgostiţilor, Crin şi Tatoiu au atins praguri cosmice de delir

Toate agenţiile relatau înduioşător cum delicatul Crin, cu al său nume de plantă cu parfum mortuar, i-a oferit un parfum iubitei sale Adina, o duduie impresionantă, vastă, cu degetuţele ca nişte cårnăciori, depăşind cu vreo 30 de chile imaginea clasică a junei de care te-ai putea îndrăgosti vreodată. O imagine iconică a unei virtuale muze a îndrăgostiţilor... Atåta gingăşie diafană şi dexteritate a manifestării erosului de cartier emană dintr-însul Crin - în declaraţiile de presă desigur, că ţi se apleacă ca de la magiun lipicios împins cu de-a sila pe gåtlej.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici